Darkside!

Den här boken heter "Darkside" och är skriven av Tom Becker.

Den här boken handlar om en kille som heter Jonathan Starling. Jonathan är en kille som bor med sin pappa (Alain). Jonathan skolkar mycket från skolan och springer runt på stan istället. En dag är Jonathan ensam hemma för att Alain ofta blir sjuk och får åka in till sjukhus. Så på kvällen går Jonathan upp till ett rum som har hänglås bara för att han inte får gå in där. Det rummet är Alain´s privata rum och det är därför han har hänglås. Och en dag blir det inbrott hos Jonathan och det tjuvarna vill åt finns inne i det här rummet.

Och det är några personer som vill kidnappa Jonathan, dem personerna heter Marianne, Skeet och Humble. Så en dag när Jonathan är ute så kommer den här Marianne och tar tag i honom och då blir Jonathan alldeles förgiftad. Jonathan kan inte röra sig men på något sätt lyckas han ta sig loss och springa därifrån. Alain vill att om det händer något så ska Jonathan ta kontakt med Carnegie som finns i darkside. Carnegie är Alain´s enda vän som ska hjälp Jonathan om det händer något. Men problemet är att han bor i darkside. Jonathan letar upp ingången till darkside och kommer in i en helt annan värld en den som fanns i London. Han letar upp Carnegie och säger att han är i fara.
Marianne vill ha tag i Jonathan för att föra honom till en som heter Grimshaw. Grimshaw har en massa djur som Jonathan ska slåss mot. Jonathan ska alltså dö.


Jag tyckte denna boken var spännande för att det hände saker hela tiden. Tillexempel när Jonathan skulle över till darkside, det var spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar